Beste Bezoeker,
Momenteel zijn wij gesloten.
Een geplaatste bestelling zal wel worden verwerkt,
maar houdt u rekening met een extra levertijd
van ongeveer 5-10 werkdagen
bovenop de aangegeven levertijden.

0486 436434CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Digitenne Insteekkaart

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

 1. Digitenne insteekkaart (losse cam module) Digitenne insteekkaart (losse cam module)
  Nieuw

  Digitenne insteekkaart (losse cam module)

  Conax CI CAM Module tbv. KPN Digitenne (losse cam module) Conax Common Acces Module (CAM) Losse Conax CAM Module voor gebruik bij o.a. Digitenne en KPN-TV. De CONAX module wordt los geleverd zodat u uw eigen smartkaart kunt plaatsen en de complete module in uw CI slot kunt plaatsen voor de encryptie van de gecodeerde kanalen. De enige echte Conax CAM die met het signaal van Digitenne overweg kan! Let op. Uw tv dient 5 volt spanning aan de antenne te geven. U kunt dit controleren door uw dvbt antenne op uw tv aan te sluiten en te kijken of het led indicatie lampje brand. Indien dit niet het geval is dient u ook een losse power inserter mee te bestellen, om de dvbt antenne van spanning te voorzien.
  Excl. BTW: € 33,05 Incl. BTW: € 39,99
 2. Digitenne Insteekkaart KPN DVB-T met Conax CI CAM module (compleet pakket) Digitenne Insteekkaart KPN DVB-T met Conax CI CAM module (compleet pakket)
  Nieuw

  Digitenne Insteekkaart KPN DVB-T met Conax CI CAM module (compleet pakket)

  Digitenne Insteekkaart KPN

   Inhoud:

  -Insteekkaart (CAM Module)
  -Smartcard Digitenne
  -Antenne
  -Antenne verlengsnoer
  -Power inserter
  -Informatieset met installatiehandleiding
  -Algemene voorwaarden en opzegkaart

   Heb je een lcd of plasma tv met ingebouwde ontvanger gekocht? Met deze insteekkaart kijk je binnen de kortste keren digitale televisie via Digitenne van KPN. Met deze Digitenne Insteekkaart (CAM module) kijk je digitaal tv op een lcd of plasma tv met ingebouwde Digitenne ontvanger. Je hebt geen losse digitale ontvanger (tuner) meer nodig Nog beter beeld, geen signaalverlies door scartkabel. Veel nieuwe televisies hebben tegenwoordig een ingebouwde tv-ontvanger. Dit betekent dat er geen losse ontvanger meer nodig is om signalen van Digitenne te ontvangen. De aanwezigheid van een dergelijke tv-ontvanger in de televisie is aangegeven met de term DVB-T. Let bij de aanschaf van dit product op de aanwezigheid van de tv-ontvanger bij je televisie.

  Excl. BTW: € 49,58 Incl. BTW: € 59,99
Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

www.digitennewinkel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland