Beste Bezoeker,
Momenteel zijn wij gesloten.
Een geplaatste bestelling zal wel worden verwerkt,
maar houdt u rekening met een extra levertijd
van ongeveer 1-2 werkdagen
bovenop de aangegeven levertijden.

0486 436434CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Qlima SC serie (Qlima SC3325, SC3425, SC3725 SC3331, SC3431, SC3731, SC3348, SC3448, SC3748)

De Qlima SC serie onderscheidt zich door het platte design en het eigentijdse display. Het display is dimbaar voor extra comfort voor gebruik 's nachts.
Deze Qlima SC serie met ‘Inverter’ technologie en Spanner snelkoppeling is heel gemakkelijk in de montage, en daardoor kunnen veel van de installatiewerkzaamheden zelf uitgevoerd worden.

WiFi voor optimaal bediengemak! *NIEUW*
de Qlima SC3725, SC3731 en de SC3748 zijn uitgerust met speciale WiFi module. Zo kun je op afstand met je smartphone of tablet de airco in- of uitschakelen of de temperatuur aanpassen. Dat is pas een optimal gebruiksgemak

Sneller, eenvoudiger en goedkoper installeren
Enkel het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige Spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden. Dit maakt de installatie van de Qlima SC wandmodel serie zeer eenvoudig.
En kunt u veel geld besparen op de installatiekosten.
De 4 meter flexibele leidingen zijn reeds voorgemonteerd aan de binnenunit.

Inverter-technologie
De compressor van de Qlima SC  wandmodel serie brengt een ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur. Vervolgens schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau om de temperatuur nagenoeg constant te houden. Deze zogenoemde Inverter-techniek is uiterst comfortabel en verbruikt minder energie dan bij conventionele on-off modellen.

Koelen én verwarmen
De warmtepomp van deze modellen Qlima airconditioners wordt ‘s zomers gebruikt om de binnenlucht te verkoelen, maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen. Dat levert u een ongekend rendement op: 1 kW stroom is goed voor tot wel 4 kW warmte. Zo kunt u zeker besparen op energiekosten.

Met de Qlima SC serie kunt u koelen, ontvochtigen en verwarmen.
Kortom de wandmodellen van Qlima zijn de ideale klimaatoplossing in huis!

Qlima airco split units met snelkoppeling

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

 1. Qlima airco SC-3725(85m³) Split unit airco met snelkoppeling en WiFi module. SC3725 Qlima airco SC-3725(85m³) Split unit airco met snelkoppeling en WiFi module. SC3725
  Nieuw

  Qlima airco SC-3725(85m³) Split unit airco met snelkoppeling en WiFi module. SC3725

   


  De krachtige Qlima SC 3725 split unit airconditioner met Wifi kan niet alleen koelen, maar ook verwarmen en ontvochtigen!

   

  De Qlima SC 3725 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze split airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. Het display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts.

  Het splitmodel is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. Let op: enkel het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige Spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden. Doordat veel werkzaamheden zelf uitgevoerd kunnen worden, kun je veel geld besparen op de installatiekosten.

  Zoals alle wandmodel airco’s van Qlima is de SC 3725 uitgerust met het slimme en energiezuinige Inverter-systeem. De ruimte wordt razendsnel op de gewenste temperatuur gebracht en nagenoeg constant gehouden. Deze techniek verbruikt minder energie, gaat gepaard met minder temperatuurschommelingen en is stiller.

  Met de SC 3725 kun je koelen, ontvochtigen en verwarmen.

  Excl. BTW: € 599,17 Incl. BTW: € 725,00
 2. Qlima airco SC-3731(100m³) Split unit airco met snelkoppelingen en WiFi module. SC3731 Qlima airco SC-3731(100m³) Split unit airco met snelkoppelingen en WiFi module. SC3731
  Aanbieding
  Nieuw

  Qlima airco SC-3731(100m³) Split unit airco met snelkoppelingen en WiFi module. SC3731

  De krachtige Qlima SC3731 split unit airconditioner met Wifi kan niet alleen koelen, maar ook verwarmen en ontvochtigen!

   

  De Qlima SC3731 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze split airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. Het display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts.

  Het splitmodel is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. Let op: enkel het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige Spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden. Doordat veel werkzaamheden zelf uitgevoerd kunnen worden, kun je veel geld besparen op de installatiekosten.

  Zoals alle wandmodel airco’s van Qlima is de SC 3731 uitgerust met het slimme en energiezuinige Inverter-systeem. De ruimte wordt razendsnel op de gewenste temperatuur gebracht en nagenoeg constant gehouden. Deze techniek verbruikt minder energie, gaat gepaard met minder temperatuurschommelingen en is stiller.

  Met de SC3731 kun je koelen, ontvochtigen en verwarmen.

  Normale prijs: € 949,00

  Special Price Excl. BTW: € 702,48 Incl. BTW: € 850,00

 3. Qlima airco SC3748 (145m³) Split unit airco met snelkoppeling en WiFi module. SC3748 Qlima airco SC3748 (145m³) Split unit airco met snelkoppeling en WiFi module. SC3748
  Nieuw

  Qlima airco SC3748 (145m³) Split unit airco met snelkoppeling en WiFi module. SC3748

  De Qlima SC 3748 is een ideale airco voor het koelen of verwarmen van grote ruimtes. Deze wandmodel airco is de krachtigste (4700 Watt) in de serie en is uitgerust met speciale WiFi module. Zo kun je op afstand met je smartphone of tablet de airco in- of uitschakelen of de temperatuur aanpassen. Dankzij het spaarzame verbruik is deze split-unit airco een energiezuinige manier om de temperatuur in huis te reguleren.De Qlima SC 3748 is ideaal voor het koelen of verwarmen van grote ruimtes. Dankzij het spaarzame verbruik is het een energiezuinige manier om de temperatuur in huis te reguleren.

  Verwarmen én koelen
  Het DC Inverter-systeem zorgt voor een ideale temperatuur zonder temperatuurschommelingen zowel ’s zomers als ‘s winters. De lucht in de ruimte wordt razendsnel op het gewenste temperatuurniveau gebracht. En vervolgens op een constant niveau gehouden, zodat onaangename temperatuurschommelingen vermeden worden. Dit alles verbruikt zeer weinig energie en maakt de unit bovendien aanzienlijk stiller.

  Snelkoppeling voor snelle installatie
  De SC 3748 wordt geleverd met 4m voorgemonteerde en voorgevulde leidingen. Dit maakt de installatie aanzienlijk goedkoper en sneller. Enkel het koppelen van binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur verzorgd worden om eventuele lekkage van koudemiddel te voorkomen.

  Verwarmen meer, minder uitgeven
  De Qlima technologie garandeert een kostenbesparende bediening met een A ++ energie-efficiëntie in de airconditioning en verwarming A +. U bent ook verzekerd van een efficiënte verwarming tot -25 ° C.
  Fraai design
  De binnenunit van de SC 3448 past met het ranke design en het dimbare licht moeiteloos in elk interieur. Ontdek alle details en specificaties hieronder.

  Excl. BTW: € 850,41 Incl. BTW: € 1.029,00
 4. Qlima SC 3425(85m³) Split unit airco met snelkoppeling

  De krachtige Qlima SC 3425 split unit airconditioner kan niet alleen koelen, maar ook verwarmen en ontvochtigen!

  Het model is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. Let op: enkel het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige Spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden.

  Doordat veel werkzaamheden zelf uitgevoerd kunnen worden, kunt u veel geld besparen op de installatiekosten.

  De SC 3425 brengt de ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur. Vervolgens wordt dankzij de Inverter-techniek de temperatuur nagenoeg constant gehouden. Niet alleen comfortabel, maar ook nog eens erg energiezuinig.

  Met de SC 3425 kunt u koelen, ontvochtigen en verwarmen.

  De SC 3425 kenmerkt zich door een plat design en een eigentijds display. Het display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts.

  Excl. BTW: € 545,95 Incl. BTW: € 660,60
 5. Qlima SC 3431(100m³) Split unit airco met snelkoppeling

  In de zomer koelen en in de winter verwarmen? Geen probleem met de krachtige SC 3431. De handige snelkoppeling maakt de installatie vele malen eenvoudiger en dus goedkoper. 4 meter flexibele leidingen zijn reeds voorgemonteerd aan de binnenunit.

  Dankzij het platte en eigentijdse design past dit model in elk interieur.

  Het model produceert bijzonder weinig geluid. Ideaal voor gebruik in de slaapkamer. De compressor van de SC 3431 wandmodel brengt een ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur. Vervolgens schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau om de temperatuur nagenoeg constant te houden. Deze zogenoemde Inverter-techniek is uiterst comfortabel en verbruikt minder energie dan bij conventionele on-off modellen.

  De warmtepomp van dit model airconditioner wordt ‘s zomers gebruikt om de binnenlucht te verkoelen, maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen. Dat levert een ongekend rendement op.

  Met de SC 3431 kun je koelen, ontvochtigen en verwarmen.

  Excl. BTW: € 702,48 Incl. BTW: € 850,00
 6. Qlima SC 3448(145m³) Split unit airco met snelkoppeling

  De Qlima SC 3448 is ideaal voor het koelen of verwarmen van grote ruimtes. Dankzij het spaarzame verbruik is het een energiezuinige manier om de temperatuur in huis te reguleren.

  Verwarmen én koelen
  Het DC Inverter-systeem zorgt voor een ideale temperatuur zonder temperatuurschommelingen zowel ’s zomers als ‘s winters. De lucht in de ruimte wordt razendsnel op het gewenste temperatuurniveau gebracht. En vervolgens op een constant niveau gehouden, zodat onaangename temperatuurschommelingen vermeden worden. Dit alles verbruikt zeer weinig energie en maakt de unit bovendien aanzienlijk stiller.

  Snelkoppeling voor snelle installatie
  De SC 3448 wordt geleverd met 4m voorgemonteerde en voorgevulde leidingen. Dit maakt de installatie aanzienlijk goedkoper en sneller. Enkel het koppelen van binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur verzorgd worden om eventuele lekkage van koudemiddel te voorkomen.

  Verwarmen meer, minder uitgeven
  De Qlima technologie garandeert een kostenbesparende bediening met een A ++ energie-efficiëntie in de airconditioning en verwarming A +. U bent ook verzekerd van een efficiënte verwarming tot -25 ° C.
  Fraai design
  De binnenunit van de SC 3448 past met het ranke design en het dimbare licht moeiteloos in elk interieur. Ontdek alle details en specificaties hieronder.

  Excl. BTW: € 784,30 Incl. BTW: € 949,00
 7. Tectro TSCS725(85m³) Split unit airco met snelkoppeling

  De Tectro TSCS725 is een eenvoudige split-unit airco voor ruimtes tussen de 60 en 85 kubieke meter. De indoorunit heeft een modern design en zowel de indoor- als de outdoorunit produceren weinig geluid. De split-unit airco heeft een vermogen van 2,65kW. 

  Excl. BTW: € 556,20 Incl. BTW: € 673,00
Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

www.digitennewinkel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland