Beste Bezoeker,
Momenteel zijn wij gesloten.
Een geplaatste bestelling zal wel worden verwerkt,
maar houdt u rekening met een extra levertijd
van ongeveer 1-2 werkdagen
bovenop de aangegeven levertijden.

0486 436434CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mobiele Airco, Direct Koel in Huis

We voelen ons over het algemeen het prettigst bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden en een relatieve luchtvochtigheid van ongeveer 50%. Als ventileren niet meer helpt, is een mobiele airconditioner de ideale oplossing!

Plug & play

Een mobiele airco van Qlima zorgt direct voor verkoeling in huis. Stekker in het stopcontact, afvoerslang aansluiten en klaar. Eenvoudig de temperatuur instellen met de  afstandsbediening en je warmteprobleem, bijvoorbeeld in de slaapkamer en/of woonkamer, is direct opgelost.

3 functies in 1

De meest verkochte mobiele airconditioner, de P 1 serie van Qlima, verbruikt weinig energie (energielabel A) en koelt ruimtes tot 85 m³. Alle Qlima airco's koelen, ontvochtigen en reinigen tegelijkertijd de lucht en werken op basis van een milieuvriendelijk koudemiddel.

Qlima mobiele airco

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

 1. Qlima P 426 (90m³) Mobiele airco Qlima P 426 (90m³) Mobiele airco
  Aanbieding

  Qlima P 426 (90m³) Mobiele airco

  De P 426 mobiele airconditioner combineert een hoog rendement met een laag energieverbruik. Het model is uitgerust met het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Dit belast het milieu aanzienlijk minder.

  De P 426 is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen verplaats je de P 426 eenvoudig naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is.

  Maar de Qlima P 426 brengt niet alleen de temperatuur naar beneden. Het maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel, door de lucht gelijktijdig te ontvochtigen. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

  Normale prijs: € 399,00

  Special Price Excl. BTW: € 278,51 Incl. BTW: € 337,00

 2. Qlima P 432 (100m³) Mobiele airco Qlima P 432 (100m³) Mobiele airco
  Aanbieding

  Qlima P 432 (100m³) Mobiele airco

  De Qlima P 432 biedt een ongekend koelvermogen (3,5 kW) in een compacte vorm.

  De P 432 is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen verplaats je de P 432 eenvoudig naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is.

  Maar de Qlima P 432 biedt niet alleen de verkoeling, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. De airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

  Normale prijs: € 499,00

  Special Price Excl. BTW: € 392,56 Incl. BTW: € 475,00

 3. Tectro TP 2020 (65m³) Mobiele airco

  De Tectro TP 2020 mobiele airco is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen verplaats je de Tectro TP 2020 eenvoudig naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. Een handige bijkomstigheid van deze mobiele airco, is dat hij ook gelijktijdig werkt als ontvochtiger. Zo voorkomt deze airco bijvoorbeeld een 'plakkerig' gevoel en voorkomt hij schimmels op de plek waar hij wordt ingezet.

  De Tectro TP 2020 mobiele airco is uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening. De batterijen voor de afstandsbediening (2x AAA batterij) leveren we er gratis bij. Je kunt de airco dus direct eenvoudig bedienen vanuit je luie stoel!
  TIP!

  Als wij u een advies mogen geven kunnen wij u aanraden om ipv een Tectro TP2020 een Qlima P426 aan te schaffen.
  De koelcapaciteit van de Tectro TP2020 65m³ blijkt toch vaak te laag voor een gemiddelde ruimte.
  De koelcapaciteit van de Qlima P426 is bijna de helft meer dan die van de Tectro TP2020 namelijk 90m³.

  Ook de kwaliteit van de Qlima P426 is aanzienlijk beter dan die van de Tectro TP2020.
  Dit is onder andere terug te vinden in de gebruikte materialen, zowel inwendig als uitwendig.
  De Qlima P426 heeft een stevigere behuizing, betere afwerking, grotere compressor, meer instelmogelijkheden en betere elektrische componenten.
  Ook is de air flow van de Qlima P426 beduidend beter dan die van de Tectro TP2020, wat zorgt voor een betere verspreiding van de koude lucht.

  Kortom de Qlima P426 is een veel beter airco voor een relatief klein prijs verschil.

  U vindt de Qlima P426 in het overzicht van onze airco's.

  Excl. BTW: € 238,84 Incl. BTW: € 289,00
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

www.digitennewinkel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland