Product was successfully added to your shopping cart.

Salora LCD TV 24 inch CanalDigitaal gekeurd! ook geschikt voor Ziggo en Digitenne 12/230volt

Schrijf de eerste review over dit product

Beknopte omschrijving

De LED9109 zijn prachtige zwarte 20" 22" en 24" HD LED televisies met 100Hz BPR technologie en met ingebouwde DVB-S/S-2/T/C Mpeg4 tuner met CI+ support.
Uitgerust met een USB mediaspeler voor het afspelen van films, foto's en muziekbestanden.
De Salora 20LED9109 en de Salora 22LED9109 zijn gecertificeerd voor Digitale TV van CanalDigitaal, TV Vlaanderen, UPC en Ziggo.
Tevens kan de tv gebruikt worden voor digitenne van kpn.
De tv is geschikt voor zowel 12volt als 230volt, dus een ideale camping tv


Deze Salora 24LED9109 LED tv van 20 inch (61 cm) is ideaal voor in de boot, camper of caravan. De Salora 20LED9109 beschikt over een ingebouwde satellietontvanger en is officieel gecertificeerd door Canal Digitaal. Dat betekent dat de werking i.c.m. de smartcard van CanalDigitaal gegarandeerd is. Deze Salora televisie is uitgevoerd in mat zwart en beschikt over een 100 HZ scherm dat garant staat voor een prima beeldkwaliteit. Het ingebouwde kaartslot is naast satellietontvangst (DVB-S / S2) ook geschikt voor de CI+ modules van Ziggo en UPC (DVB-C) en de module van KPN (DVB-T). De televisie beschikt ook over ingebouwde USB mediaspeler waarop d.m.v. een externe harde schijf of USB-stick foto's, films en muziek kunnen worden afgespeeld. De Salora 20LED9109 is de ideale tv voor iedereen die zo min mogelijk apparatuur en kabels in de camper of caravan wil hebben. Een losse satellietontvanger is immers niet meer nodig. De antennekabel kan rechtstreeks vanaf de (automatische) schotelantenne op de televisie worden aangesloten. De de certificering door CanalDigitaal garandeert een prima werking.

Excl. BTW: € 257,85 Incl. BTW: € 312,00

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

www.digitennewinkel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland