Product was successfully added to your shopping cart.

Omvormer van 12volt naar 220volt voor auto,boot, camper of caravan

Schrijf de eerste review over dit product

Beknopte omschrijving

Gemodificeerde Sinus Omvormer 12 VDC - AC 230 V 150 W F (CEE 7/3) / USB
Deze omvormer is aan te sluiten op de 12 V accu van een auto of boot en vormt 12 V DC om naar 230 V AC. Op deze manier is overal waar gewenst 230 V apparatuur aan te sluiten! Deze omvormer kan een extra hoge piekspanning geven. De omvormer is ook voorzien van een USB output. Dit is handig voor gevoelige apparatuur zoals MP3-spelers en digitale camera`s.


Productomschrijving


Neem uw notebook, radio, lamp of ventilator mee op vakantie en sluit hem aan op de sigarettenaansteker van een auto of caravan. Deze omvormer voorziet 230V-apparaten van stroom via een 12V-aansluiting. De omvormer neemt weinig ruimte in beslag en is daardoor ideaal voor op reis.


Eigenschappen


• Veilig in gebruik: beveiliging tegen overbelasting/oververhitting, te lage accuspanning, verkeerd aansluiten van accupolen, kortsluiting. Waarschuwing bij aansluiting verkeerd type accu • Plug-and-play: sluit de omvormer eenvoudig aan op een sigarettenaansteker en de omvormer is klaar voor gebruik • Hoge piekstroom van 450 W • Compact ontwerp: ideaal voor kleine ruimtes, zoals caravans en auto’s • Perfect voor op reis: voorziet apparaten van 230 V van stroom via een 12V-stopcontact • Inclusief USB-poort om USB-apparaten, zoals smartphones, op te laden

Excl. BTW: € 33,02 Incl. BTW: € 39,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

www.digitennewinkel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland