Product was successfully added to your shopping cart.

Soundmaster NR850 Nostalgie Stereo DAB+ Radio met CD en Bluetooth

85 1 100 0

Beknopte omschrijving

Een nieuw geluid! Niet alleen is de geluidskwaliteit van de Soundmaster NR850 ronduit geweldig. Het mooie retro-design en de hoogwaardige afwerking met oog voor detail zorgen voor een fraai nostalgie uiterlijk met luxueuze uitstraling. Een echte eyecatcher passend in elk interieur!


De Soundmaster NR850 is voorzien van DAB+ radio ontvangst. Met Digital Radio+ krijgen luisteraars méér zenders, méér gemak, digitale geluidskwaliteit én landelijk bereik. Zo krijg je als ontvanger tevens ook meer informatie via het display tot je. Het afstemmen van zenders gaat niet meer op frequentie (nummering), maar op naam. Dit maakt het vinden van favoriete radiozenders een stuk eenvoudiger en sneller.


Muziek streamen via de Soundmaster NR850. De Soundmaster NR850 is voorzien van de nieuwste Bluetooth® technologie. Hiermee kan direct vanaf een tablet of smart Phone muziek worden gestreamed en via de NR850 worden afgespeeld. Soundmaster speelt hiermee in op de groeiende connectiviteitsbehoefte van de consument. Die wil dat verschillende apparaten onderling eenvoudig met elkaar kunnen communiceren.


- Hoge kwaliteit houten cabinet
- Bluetooth
- DAB+ / FM radio (met 20 instelbare voorkeuze zenders)
- CD/CD-R/CD-RW/CD-MP3
- CD-Program/repeat functie
- USB aansluiting
- LCD display met klok
- 75 Ohm antenne aansluiting
- Afstandsbediening
- 2 * 5 Watt RMS
- AC 230V~50Hz


Afmeting : 31,0 x 21,5 x 17,0 cm ( B x D x H) Gewicht : 3,45 kilogram

Normale prijs: € 219,95

Special Price Excl. BTW: € 176,20 Incl. BTW: € 213,20

Beschikbaarheid: Op voorraad

www.digitennewinkel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland