Beste Bezoeker,
Momenteel zijn wij gesloten.
Een geplaatste bestelling zal wel worden verwerkt,
maar houdt u rekening met een extra levertijd
van ongeveer 5-10 werkdagen
bovenop de aangegeven levertijden.

0486 436434CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Elgato Eye TV One Digitenne op Uw PC of MAC AANBIEDING

Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteit
Gebruiksgemak
15 review(s)
Excl. BTW: € 65,29 Incl. BTW: € 79,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

OF

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  1. Vraag review by Willem on 28-12-2014
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Ik zit er aan te denken een eyetv one te gaan kopen.
    Heb nu alles in 1 glasvezel van kpn. Opnemen gaat hier goed mee, echter ben je na 1 jaar de opname kwijt.
    Omdat ik sommige programma's langer wil bewaren lijkt mij de eyetv one een mooie oplossing.
    Alleen als ik de smartcard activeer, krijg ik dan maandelijks extra kosten ook al heb ik al een alles in 1 pakket bij kpn en zijn er activering kosten?

    Antwoord:
    Beste Willem,
    Als het goed is mag je bij interactive tv van kpn ook Digitenne smartkaarten activeren.
    Dit kost €4,00 extra per maand per geactiveerde kaart.
    Om zeker te weten kunt u het beste even de klantenservice van KPN bellen 08000404

    Met vriendelijke groet,
    M. van Uden

  2. Vraag over activering review by Roel on 10-08-2014
    Prijs-kwaliteit
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak

    Hoi,

    Ik wil eventueel de eyetv one aanschaffen. Ik heb echter een vraag over de activatie. Ik heb reeds een digitenne abonnement en 2 smartcards geactiveerd. Ik mag nog een 3e kaart activeren.

    Die KPN simkaart die ik bij de eyetv geleverd krijg, valt de activatie hiervan onder de 3e smartcard? Of moet ik nog eens een abonnement afsluiten van €12,50 p/m?



    Beheerder:

    Beste Roel,

    De mini smartcard die bij de Eye tv one wordt geleverd kunt u als 3e kaart activeren.
    De extra kosten bedragen €4,00 p.m. per geactiveerde extra smartcard.

    Met vriendelijke groet,
    M van Uden
    JMS Products Nederland.

  3. Activeren Digitenne review by Robin on 04-08-2014
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Ik lees allerlei dingen over dat kpn activeren maar moet er iets anders worden gedaan door kpn anders dan gewoon de kaart activeren?

    Ik krijg ook dat check card probleem... de gratis zenders doen het wel en de driver is iig tien keer stabieler dan die van anysee.

    dank alvast!

    Reactie JMS Products Nederland:

    Beste Robin,

    U dient de smartcard bij KPN te activeren om de commerciële zenders te ontvangen.
    Op de Eye tv One kunt u Nederland 1+2+3 en een regionale zender vrij ontvangen zonder Digitenne abonnement (free to air zenders).
    Een check card foutmelding wil meestal zeggen dat de kaart onleesbaar is.
    Dit kan komen doordat de kaart er schuin is ingezet, waardoor er een pinnetje op de kaartlezer is verbogen en de Eye Tv One geen contact met de mini smartcard maakt.
    In dat geval zou de Eye Tv One even terug moeten voor reparatie/vervanging.
    Wij verzoeken u om hier even contact met ons op te nemen via de email of telefonisch.

    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik ze graag.

    Met vriendelijke groet,

    M van Uden

    Sales manager.
    JMS Products Nederland


  4. Problemen met KPN review by Eddy on 08-02-2014
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Alhoewel alles nu goed werkt op Windows Media Center had ik wel problemen met het activeren van digitenne bij KPN. De reden hiervoor is dat KPN Eye TV niet meer ondersteunt. Het heeft dus lang geduurd voor ze wisten hoe het geactiveerd moest worden. Maar het werkt nu en ik moet zeggen dat het beeld en geluid zeer goed is beter dan de decoder van anysee die ik ook heb. Alleen de software die er bij zat werkte niet goed, weet niet of dit komt omdat ik Windows 8.1 draai maar het maakt niet uit hij werkt prima met WMC van Windows 8. Hij herkent Eye TV gewoon.


    (Reactie Klantenservice. JMS Products Nederland)

    Beste Eddy,

    Helaas zijn niet alle medewerkers bij de klantenservice van KPN volledig op de hoogte van de eye tv one, ze ondersteunen het uiteraard wel.
    Het is maar net wie je treft bij de klantenservice van KPN.
    Heel vervelend dat dit soms zo gaat.
    We hopen dat u tevreden bent met uw eye tv one, en willen u bedanken voor uw beoordeling.

    Met vriendelijke groet,
    M van Uden

    Sales manager.
    JMS Products Nederland

  5. buitenland geen zenders review by Rene on 22-08-2013
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Ik heb de Eyetv one nu een tijdje, thuis werkt het goed, ontvang alle zenders op mijn laptop. Maar ja thuis heb ik ook gewoon TV.
    Ik heb het speciaal aangeschaft voor op vakantie in Nederland of buitenland.
    Ik heb het nu in Engeland, Luxemburg en Frankrijk al geprobeerd, maar ik ontvang geen enkele Free-to-air zender. Wat ik ook probeer. en hoe ik ook zoek naar de zenders.

    Wat dat betreft een miskoop.


    (Reactie Klantenservice. JMS Products Nederland)

    Beste Rene,

    Wat vervelend om te horen.
    Ik denk dat u niet voldoende ontvangst heeft om de zenders binnen te halen.
    De meegeleverde dvbt antenne is een passieve dvbt antenne, u kunt eens overwegen om het volgende pakket aan te schaffen: http://www.digitennewinkel.nl/index.php/eye-tv-one-antenne-pakket-funke-binnenantenne-dsc250-powerinserter.html
    Dit pakket is voorzien van een actieve dvbt antenne met een power inserter, dit zal het ontvangst vele malen sterker maken.

    Met vriendelijke groet,
    M van Uden

    Sales manager.
    JMS Products Nederland

  6. Werkt goed op mijn laptop review by Kees on 12-05-2013
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Ik heb dit pakket enige maanden geleden aangeschaft en ik ben er tevreden mee.
    Het beeld en geluid zijn zonder meer goed.
    Wel problemen gehad met het zoeken van alle zenders die Digitenne aanbiedt.
    Maar dat lukte uiteindelijk ( na enig zoekwerk op het internet ) wel.
    Ik heb Windows 8 , en dat geeft soms problemen met het opstarten van het Media Centre.
    Maar over het algemeen, leuk om zo alle Digitenne zenders goed te ontvangen op je laptop.

  7. Zeer gemakkelijke installatie review by Goede koop on 13-03-2013
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Met windows Vista had ik geen probleem. De installatie ging perfect.
    Echter is de tuner wel mogelijk zeer gevoelig met de simkaart. Deze eenmaal verwijderd om het nummer te kontroleren, en vervolgens terug geplaats kreeg gelijk een melding card problem/check card. Hierop een nieuwe van kpn gekregen, maar die gaf het zelfde probleem. Dus bij het eruit halen is iets mis gegaan, wat weet ik niet! Maar mogelijk is het binnen werk niet echt berekend om het kaartje eruit te halen? Zat al voor geplaats bij ontvangst van de usb tuner. Volgens mij mag dit niet gebeuren als men het kaartje verwijderd. Verder goed beeld en hopelijk wordt het probleem opgelost.

  8. buitengewoon tevreden review by Jakob on 02-11-2012
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit
    Voldoet aan verwachting

    Ik wil even kwijt dat ik buitengewoon tevreden ben met de EyeTvOne voor digitenne-ontvangst op de laptop. Haarscherp beeld, zappen met de toetsen, EPG, opnemen van programma's, alles dankzij het Media Centre van Windows 7. Ik moet wel aantekenen dat we hier vlakbij de nieuwe mast van Hoogersmilde zitten, dus hoe het bereik elders is weet ik niet. Groeten, Jakob.

  9. Niks mee te beginnen review by Jan on 06-06-2012
    Prijs-kwaliteit
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak

    Het spijt me van alle moeite, maar met dit apparaat en Windows Media Center is bij mij is niks te beginnen. Heb de helpdesk van Eyetv One gebeld, die zegt dat het aan een zwak signaal ligt. Maar dat lijkt me sterk. Zit onder de rook van de zender Berkum, er worden meer dan 30 zenders gedetecteerd, ook in Terra Tec Home Cinema, enkele ervan doen het ook, maar Nederland 1, 2 en 3 geven gewoon de melding: geen signaal. En dat blijft zo na een hele middag proberen en opnieuw installeren en weer proberen. Jammer en zonde van het geld.

    (Reactie Klantenservice. JMS Products Nederland)

    Beste Jan,

    Wat vervelend dat de eye tv one niet naar behoren functioneert.
    Onze excuses hiervoor.

    De standaard antenne welke bij de eye tv one wordt geleverd is een passieve antenne.
    De ontvangstkwaliteit van deze antennes is vrij minimaal te noemen.
    Om het beste signaal te verkrijgen met een eye tv one raden wij u aan een actieve antenne te gebruiken.
    Bijvoorbeeld een Funke v4 / DSC500 met een lossen power inserter.
    Op deze manier wordt het signaal vele malen versterkt.

    U zou ook even kunnen controleren of uw smartcard goed is geactiveerd bij KPN.
    Mocht dit het geval zijn en alles is correct geïnstalleerd op uw pc dan verwachten wij dat er een defect zit in de kaartlezer van de eye tv one.
    Dit is natuurlijk heel vervelend.
    U kunt in dit geval het beste even contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij uw probleem zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.

    Met vriendelijke groet,

    Mark van Uden
    JMS Products Nederland.

  10. eyetv one review by jaap on 24-12-2011
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit
    Voldoet aan verwachting

    Ik heb de tuner geinstalleerd op mijn PC met OS win7.
    Het installeren van het programma was een fluitje van een cent.
    Het programma -Media Center- reageert direct op de tuner en is direct ook gebruikskkaar.
    Het opnemen van progamma's is zeer gebruikersvriendelijk.
    Het apparaat vind ik een echte aanrader

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteit
Gebruiksgemak
Algehele beoordeling webwinkel
www.digitennewinkel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland